Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovské panství v Kalifornii s rozlehlými pozemky, vinařstvím a vodopády u bazénu, které patřilo herci a komikovi Robinu Williamsovi (†63), se konečně podařilo prodat. Rezidenci Villa Sorriso, známou rovněž pod názvem Villa of Smiles (Vila smíchu) a nacházející se ve čtvrti Napa Valley, nabídl realitnímu trhu sám herec dva roky před svou sebevraždou s odůvodněním, že už si nákladnou stavbu s pozemky nemůže dovolit spravovat.

V roce 2012 za nemovitost požadoval enormních 35 miliónů dolarů, pár měsíců před smrtí snížil cenu na 30 miliónů, ale zájemce stále žádný. Po jeho úmrtí v srpnu 2014 cena klesla o dalších pět miliónů dolarů, po pár měsících za ni žádali 22,9 miliónů.

Nakonec se dům postavený v roce 2003 o užitné ploše více než 1800 metrů čtverečních prodal za 18,1 miliónů dolarů (450 miliónů korun), tedy za téměř polovinu původní požadované ceny.

Nový majitel zde nalezne mimo jiné zvonici, místnost s biliárem, obrovskou knihovnu, kino místnost, tři bezpečností místnosti či výtah do všech tří poschodí. Jen dům pro hosty přitom disponuje čtyřmi ložnicemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám