Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Celoživotní diblík Sisa Sklovska (58), slovenská pěnice, kterou nazývají všelijak, třeba slovenskou carevnou kýče, nejopálenější zpěvačkou středoevropského regionu nebo ženou, která na sebe hází make-up zednickou fankou, musela na operaci!

A to na stejnou, jakou musel podstoupit dva roky po sedmdesátce Karel Gott. Bývalá porotkyně X Factoru šla na operaci kyčle.

„Měla s tím dlouhodobé problémy, nedalo se víc otálet. A při rekonvalescenci se Sisa, která tak dbá o svůj zevnějšek, pro někoho dokonce přehnaně, pěkně zakulatila,“ říká kamarádka zpěvačky.

Ta zprávy potvrdila, nechce se ale o svém zdravotním stavu víc šířit.

Už v pondělí prvního února má vystoupit v pražské Lucerně na velké akci Slovenské divy a producent se bojí, aby se stihla dát do kupy. „Fanoušci Sisy v České republice se na její zpěv velmi těší, tak pevně doufám, že se stihne dát do pořádku. Poslední zprávy jsou takové, že by to mělo vyjít,“ řekl Super.cz pořadatel Martin France.

Kromě ní na akci mají vystoupit Jana Kocianová, Marcela Laiferová, Yvetta Blanarovičová, Katarína Hasprová, Eva Máziková a mnozí další. Většina z nich bude v tomto magickém sále vystupovat poprvé po několika desítkách let, známé duo Twiins zato úplně poprvé.

Reklama

Další články

Načítám