Hlavní obsah
Článek

Po vítězství ve StarDance si herečka Marie Doležalová (37) užívala hlavně odpočinek a čas trávila s novým přítelem, tanečníkem Markem Zelinkou. "Jeli jsme se s Markem zrelaxovat do resortu Svatá Kateřina. To bylo naprosto úžasné. A teď už se zase postupně vracím do starých kolejí. Řeším nějaké herecké nabídky a pomalinku se vracím do normálního života," svěřila Super.cz.

Na nové role se těší. "Mám jednu novou roli, ze které mám radost, ale ještě o ní nemůžu moc mluvit. Je to pro mne něco nového, protože to bude vážnější role. Mám z toho radost. Mám pocit, že se to posouvá, i díky StarDance, od takových šílených copatých holek. Tak doufám, že to zvládnu a nezjistí se, že jsem schopná hrát jenom bláznivé outsiderky," věří.

Vidět bychom ji měli i na filmovém plátně a televizní obrazovce. "Mám nabídky na natáčení jak filmu, tak televizního seriálu. Ale ještě to nejsou úplně potvrzené věci, tak to člověk nechce zakřiknout. Trošku to cítím jako svůj návrat před kameru, protože jsem teď byla hodně vytížená v Divadle Na Fidlovačce a civilnějšímu herectví před kamerou jsem se trošku vzdálila," myslí si Maruška.

Protože toho v poslední době zvládala opravdu hodně, vedle hraní to bylo psaní blogu, tanec a nově i moderování, byli jsme zvědaví, zda je před ní nějaká další výzva. "Upletla jsem čepici, z čehož mám radost, protože jsem se konečně přesunula od rovných šál ke kulichu s bambulí. A pak je pro mě samozřejmě výzva pokračovat v tom, v čem jsem začala. Máme domluvená nějaká předtančení na plesech. Cítím na svém těle, že tanec zapomínám. A je pro mne výzva znovu se vrátit na blog, protože čtenáři na to čekají a už si tak trochu stěžují. Je pro mne strašně těžké začít znova psát, mám málo témat a musím se do toho vrátit a udržet to na té laťce, kterou jsem si sama nasadila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám