Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se s Evou Čerešňákovou potkávali loni, neměla na soukromý život pomyšlení. Bývalá Česká Vicemiss se totiž rozhodla napsat knihu o zákulisí modelingu, a vedle profese jí věnovala veškerý svůj čas. Knihu pokřtila a vydala a vše už se vrátilo do starých kolejí.

"Když je příležitost, tak neodmítám pozvání. Ale musím říct, že ten pravý, který by dobyl mé srdce, se zatím neobjevil," prozradila a nás zajímalo, jaká sorta mužů ji vlastně na rande zve. "Může to být někdo, s kým se potkám na pracovní akci, na konferenci, s kým se delší dobu znám a z pracovní schůzky se to protáhne do příjemné večeře. Takže byznysmeni, podnikatelé, kamarádi. Nemá to žádná kritéria," řekla nám Eva.

"Pro mě je důležité, aby měl muž charisma, byl vtipný a měl dobře postavené morální hodnoty," vypočítala nám požadavky na partnera Eva. "Společenské postavení není důležité. Hlavně aby byl svobodný a bez závazků, bezdětný. I takoví, kteří závazky mají, se občas ozvou, a taková pozvání já nepřijímám," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám