Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olivia Newton-John (67), kterou si u nás téměř všichni okamžitě spojí s postavou Sandy v muzikálu Pomáda, za svou téměř padesátiletou kariéru sklidila spoustu cen a uznání a další na ni čekalo tento víkend v Las Vegas. Baletní divadlo v Nevadě ji během 32. ročníku plesu Black and White zvolilo Ženou roku. Newton-John si pro ocenění přišla v doprovodu svého pohledného, o tři roky mladšího manžela Johna Easterlinga.

Když skoro před čtyřiceti lety ztvárnila v Pomádě uťápnutou Sandy, vyšvihla se rázem mezi hvězdy první kategorie. Na rozdíl od parťáka Johna Travolty za sebou do té doby měla jen méně významné filmové role. To Travolta už rok předtím zazářil v Horečce sobotní noci. Olivia ovšem dávala před filmem stále víc přednost zpěvu a psaní písní, však je také držitelkou čtyř cen Grammy.

Charismatický obchodník Easterling je Oliviin druhý manžel, s prvním - hercem Mattem Lattanzim - má dces třicetiletou dceru Chloe Rose Lattanzi, jež se rovněž živí jako herečka a zpěvačka. Nejčastěji vystupuje právě vedle slavnější maminky, které jakoby se přibývající roky ani netýkaly.

Reklama

Další články

Načítám