Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Novoroční výprodeje jsou v plném proudu. Už se vám povedlo ulovit nějaký ten módní kousek s parádní slevou? Nepovedlo? Nedivíme se. Málokde totiž narazíte na opravdové výprodeje. Všude je to jen samá malá slevička. My ale víme, kde probíhá opravdové výprodejové šílenství – nenechte si ho ujít! Třetina nabídky se slevou!

Slevy až 70 %: Nákupy na Astratex.cz ještě nebyly výhodnější!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz vám jistě nemusíme představovat. Každá milovnice krásného prádla ho zná skrz naskrz. V největší nabídce velikostí, barev a střihů totiž zaručeně najde to pravé každá žena. A třetina celé nabídky je nyní ve slevě! Ať už prahnete po pohodlném, erotickém či romantickém prádélku, teď přišla vaše chvíle. Vyberte si a ulovte svou slevu.

Nebojte se ukázat kůži!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena se chce občas pochlubit hlubokým výstřihem. Ale najít podprsenku, která vytvoří plný dekolt a nikde potom nevykukuje, je někdy těžší, než se zdá. A od toho je tady Grand bardotka! Je vybavena nízkým středem a unikátním střihem, který je navržen tak, aby maximálně zdůraznil dekolt. Podpírá prsa zespodu a přirozeně poprsí vyplní i bez jakýchkoliv vycpávek. A díky netradičnímu střihu ji můžete bez obav obléknout i do opravdu hlubokých výstřihů. A to jsme ani nezačali o tom, jak luxusně vypadá!

Proměňte se v sexy bohyni!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Okouzlete své okolí sexy dekoltem a zahalte se do svůdného krajkového hávu. Luxusní podprsenka Egina na první pohled zaujme propracovanými detaily a výraznou barvou zralých malin. O krásně tvarovaný dekolt se postarají pohodlné polovyztužené košíčky a celkový dojem podtrhne detailně vyšívaná krajka. Proměňte se v sexy bohyni a pořiďte si tento dráždivý kousek s bezva slevou!

Pro milovnice nadčasové klasiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na nadčasovou černou barvu, pohodlný klasický střih a jemné krajkové zdobení? Podprsenka Janice je pro vás přímo stvořená! Polovyztužené košíčky se střihem do tvaru T vytvoří dokonale zakulacené poprsí a díky perfektně padnoucímu střihu ho udrží celý den na svém místě. Krajková výšivka květin a průsvitná horní část košíčků působí něžně a přitom svůdně. Tato kráska ve vašem prádelníku zkrátka nesmí chybět.

Přidejte si pár centimetrů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plný dekolt není vaší největší předností? A proč to nezměnit? Push-Upka Agnes každý dekolt krásně zvýrazní. To ale není vše. Díky opticky zvětšujícímu střihu a pěnovým Push-Up vycpávkám navíc přidá chybějící centimetry. Oslňte své okolí sexy žlábkem a plným dekoltem a podlehněte jemné krajce s lesklou výšivkou květin! Budete cítit sexy jako nikdy předtím – přesvědčte se!

Další články

Načítám