Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kdykoliv se Cate Blanchett (54) objeví na červeném koberci, patří k nejlépe oblečeným celebritám. Na letišti byla ovšem slavná herečka k nepoznání.

Australskou filmovou divu zavedly pracovní povinnosti do Japonska, kde se předvedla jako mimořádně tvárná žena. Na cestu do Tokia zvolila tmavě modré lacláče, které vypadaly jako montérky, takže její půvab byl tentam. Přesto se v příletové hale našlo několik fanoušků, kteří Cate zaregistrovali i v tomto neatraktivním outfitu a dožadovali se autogramu.

Oblíbená herečka si reputaci napravila už o den později, když na prezentaci kosmetické značky zazářila jako hvězda první velikosti. Stačilo povolat stylisty a z dělnice v montérkách se opět vyklubala filmová diva.

Cate Blanchett v Japonsku také propagovala svůj nový film Carol, v němž prožívá lesbickou romanci s Rooney Marou. Drama, které se odehrává v 50. letech minulého století, kdy byla v USA láska mezi dvěma ženami nepřípustná, jí letos zajistilo už osmou oscarovou nominaci. Na třetí trofej to ovšem nevypadá, protože bookmakeři dávají podstatně větší šance Brie Larson, která už za hlavní roli ve filmu Room dostala Zlatý glóbus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám