Hlavní obsah
Článek

Leden je čas novoročních předsevzetí. Statisticky tím nejčastějším je zhubnout. Až pak následuje cigaretový zlozvyk či studium cizího jazyka. Snaha zhubnout se nevyhýbá ani našim slavným.

Jak obejít předsevzetí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak umí vyzrát na vzpurné tuky Simona Krainová, Alice Bendová nebo třeba Michal David? Hubnutí a s ním spojené sportování jsou jednoznačně nejčastějším předsevzetím. V lednu jsou posilovny přeplněné k prasknutí, avšak když není vidět změna, zájem a s ním i snaha rychle opadá. Ani celebrity se nerodí s doživotní dokonalostí nebo pevnou vůlí. I naši slavní řeší nějaké ty centimetry až kila navíc. Avšak slavní umí často obejít dřinu či předsevzetí a hubnou zázračně rychleji. Není to však zázrak a dnes už ani tajemství, že za dokonalou postavou stojí SlimLipo. Co to je?

Sbohem vzpurnému tuku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserová liposukce SlimLipo je nejpopulárnější liposukce dneška. Je rychlá, účinná a mini-invazivní. Tyto zkušenosti potvrzuje i herečka Alice Bendová. „Nad jizvou po dvou císařských řezech se mi utvořil tuk. I přes diety a snahy tuto oblast vycvičit se mi nedařilo tento vzpurný tuk rozpustit. Proto jsem se rozhodla zvolit toto jednoduché řešení,” vysvětlila herečka. I přesto, že se jedná o liposukci, není to podle Alice nijak náročný zákrok: „Nenechala jsem se nijak omezit, už druhý den jsem na place natáčela seriál.“

Simona Krainová na liposukci?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bohaté zkušenosti s liposukcí SlimLipo má na své oblíbené klinice i topmodelka Simona Krainová. „Už jsem tuto liposukci doporučila kamarádkám a odcházely vždy spokojené. Neváhala jsem tak ani u své sestry. Já jsem byla v dětství její pokusný králíček, s liposukcí byla ona můj. A potvrdila výsledky kamarádek,“ svěřila se se smíchem Simona. Zároveň přiznala, že i ona se po dětech musí tělu věnovat více a liposukci má v záloze také. Je otázkou, zda se o tom dozvíme či nikoliv. Z mužské části slavných se touto liposukcí netají například Michal David či Petr Kotvald.

Slovo odborníka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Klinice Yes Visage laserovou liposukci SlimLipo absolvovalo mnoho známých osobností, ale ne každý ji přizná. Lze ji snadno utajit, protože nevyžaduje narkózu ani pobyt na klinice, trvá pouze 2 hodiny, po kterých můžete ihned domů a druhý den normálně fungovat. „Největší předností liposukce SlimLipo je funkce samotného laseru. Liposukce „vysaje” tuk a laser nejen že zaručuje přesnost, šetrnost a minimalizaci modřin, ale především laser stáhne pokožku, zpevní ji a snadněji ji přilne zpět,“ doplňuje výhody specialista na liposukce MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky Yes Visage.

Tip: liposukce zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Často vídáme, jak jsou nové křivky po liposukci tím pravým impulzem pro změny k lepšímu životnímu stylu. Trvalejšímu než ta samotná novoroční předsevzetí,“ popisuje zkušenosti MUDr. Paduch. Není proto divu, že si u něj celebrity na Klinice Yes Visage podávají dveře. Nejvíce úspěšně provedených liposukcí SlimLipo v Česku a na Slovensku bylo provedeno právě na této klinice. Nezávazná konzultace je bezplatná. Ale nejen to! Zdarma můžete mít i samotnou liposukci nebo třeba nová prsa či omlazení obličeje. Jak? V soutěži o proměnu. Více informací naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám