Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První vystoupení po porodu dcery Rosalie má za sebou zpěvačka, modelka a teď hlavně maminka Jitka Boho (32). A protože se jednalo o vítání občánků na Staroměstské radnici, mohla s sebou vzít i malou dceru bez obav, že by začala natahovat a někoho to rušilo. Miminek tam totiž bylo celkem šestnáct.

„Vítání občánků na Praze 1 bylo krásné, nejvíc mne asi dojalo vystoupení malého dětského sboru, opravdu jsem zadržovala slzičky. Zazpívali jsme zde s manželem píseň Klíč, kterou jsme složili, byla to naše premiéra, ještě jsme společně nikdy nevystupovali, ale užili jsme si to a jsme rádi, že jsme se mohli této krásné události zúčastnit,“ svěřila Jitka Boho.

Manžel Lukáš je krásné zpěvačce a modelce velkou oporou. „Lukáš je úžasný tatínek a pomocník. Pomáhá mi s malou, přebaluje, koupe, uspává. Já myslím, že kdyby jako muž mohl kojit, tak snad i kojí. Pomáhá mi i s domácností, i když já to nemám moc ráda. Myslím, že určité činnosti patří opravdu jen ženám, jsem v tomhle trochu stará škola,“ dodala zpěvačka.

Na novou roli maminky si Jitka zvykla velmi rychle. „Chtěla jsem být mladou maminkou a jsem ráda, že se nám to s manželem podařilo takto brzy. Nikdy jsem to neměla tak, že bych upřednostňovala kariéru, rodina je pro mne na prvním místě,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám