Hlavní obsah
Článek

Přiznejme si, že zima je období, kdy na sebe trochu „kašleme“ a organismus si zanášíme toxiny. Trávicí ústrojí pak nemůže správně pracovat, a my jsme unavení, tloustneme a ani pleť nevypadá nejlépe. Co s tím? Chce to DETOX!

Tak třeba tenhle detox je naprosto v pohodě, žádný půst ani klystýr

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Unikátní doplněk stravy DETOX by Brandeis Clinic sice pročistí vaše tlusté střevo a působí jako prevence jeho rakoviny, ovšem nikoliv díky klystýru, ale díky osmi detoxikačním látkám, které obsahuje. Jedna kapsle denně vás zbaví toxinů a podpoří vaše trávení. Už žádné nadýmání nebo zácpa! Naopak budete mít díky pročištění organismu víc energie a zdravější pleť bez pupínků. A jestli jste to trochu „přepískli“ s jídlem a momentálně na vás praskají kalhoty, nezoufejte. Detox podpoří i shazování přebytečných kil.

Že vás detox nezajímá? A co takhle věčné mládí?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To sice nemůže slíbit nikdo, kdo není kouzelník nebo nemá přístup ke stroji času, ale zpomalit stárnutí organismu zevnitř i navenek, to je jiné kafe. S doplňkem stravy YOUNG 4EVER ho máte na dosah ruky! Komplex deseti látek podpoří v organismu produkci kolagenu, který je zodpovědný za zdraví cév, kloubů i kostí, ale hlavně za mladistvě vypnutou pleť bez vrásek. Pozitivní vliv má YOUNG 4EVER také na imunitní systém a nervovou soustavu. Budete zdraví a ještě k tomu psychicky v pohodě. Doplňte živiny, které nám často chybí, snadno a rychle. A k tomu podpořte omlazení organismu!

Kyselina hyaluronová je grunt. A kdo jí nemá… Má vrásky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

O účincích kyseliny hyaluronové jste už určitě slyšeli. Vypíná pokožku, vyhlazuje vrásky, navrací obličeji a krku ztracené kontury, hydratuje suchou pleť. Problém s ní je v tom, že má příliš velké molekuly, než aby z většiny kosmetických přípravků pronikla do kůže. Vy ale tenhle drobný nedostatek můžete obejít tak, že tento elixír mládí budete konzumovat. Doplněk stravy DIAMOND COLLAGEN + HA vám dodá kromě kyseliny hyaluronové i dávku kolagenu, který je pro mladistvě vypnutou pleť také nezbytný. Do třetice všeho dobrého obsahuje i vitamín C, jehož v jedné kapsli dodáte do organismu hned 60 % doporučené denní dávky. Omlazení a navíc prevence chřipky? No jasně!

Další články

Načítám