Hlavní obsah
Článek

Není sice modelka, před objektivem fotoaparátu se ale v poslední době objevuje poměrně často. Naposledy Anife Ismet Hassan Vyskočilová (50) fotila kampaň pro výrobce potravinových doplňků a prostředků podporujících hubnutí, jichž je tváří.

Aby se orientální tanečnice udržela ve formě, sama občas užívá vitamíny k nastartování metabolismu. „Nemám čas chodit každý den do obchodu pro granátová jablíčka a také je někdy problém je sehnat,” vysvětluje Anife.

Je pravda, že exotická krasavice pověstná svou upovídaností vypadá stále lépe a mladší. Ona to přisuzuje právě užívání vitamínů. „Můj stárnoucí cyklus by se měl zastavit. Moje buňky přestanou stárnout a začnou se obnovovat za mladé, což už se, myslím, děje, protože nevypadám na svůj věk,” vtipkuje výstřední umělkyně.

S humorem sobě vlastním Anife svůj omlazující proces komentovala těmito slovy: „Dopinguji s vitamíny, abych byla věčně mladá, ale stejně vlastně jednou chcípnu. Můj syn mi vždycky říká, že mě bude muset jednou udusit polštářem, jinak tady budu strašit navždy.”

Související témata:
Vitaminy

Reklama

Další články

Načítám