Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka Jana Bernášková (30), která hraje účetní Ivetu v seriálu Vyprávěj, přiznala, že si před nedávnem prošla hotovým peklem. Se svým bývalým přítelem Davidem Drábkem se totiž nemohli dohodnout na způsobu péče o jejich dceru Justýnu (5). Vážně hrozilo, že holčička skončí v ústavu. "Měla jsem o ni vážně velký strach. Holčička začala mít výchovné i zdravotní problémy,“ přiznala herečka Blesku.

Kámen úrazu byl, podobně jako u herečky Ivany Jirešové, v tom, že otec Drábek chtěl střídavou péči. „Neuměla jsem si představit, že by šla Justýnka každých čtrnáct dní ode mě pryč. Jsem zastánce stálého domova a toho, že dítě má mít režim,“prohlásila herečka.

Nakonec se sympatická herečka obrátila na soud. „Soudkyně řekla, že pokud se nedohodneme, dá naši dceru do ústavu. Myslím, že nás chtěla zastrašit. U mě se jí to tedy stoprocentně povedlo. Psychicky mě úplně vyřídila,“ přiznala Jana.

Nakonec vše dobře dopadlo a herečka přistoupila na širší styk otce s dítětem. Dnes po roční tahanici o dítě spolu vycházejí rodiče dobře. Otec Drábek tráví s Justýnou deset dní v měsíci a obě strany jsou spokojené. „Nakonec David sám uznal, že je to takhle lepší. Má jako divadelní režisér nepravidelnou pracovní dobu. Jsem přesvědčená, že by větší péči už nezvládal,“ konstatovala opět šťastná matka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám