Hlavní obsah
Článek

Delší dobu byla bez partnera, nyní ale Andrea Kabická jen září, neboť je šťastně zadaná. Svým urostlým přítelem se přišla pochlubit na finále soutěže Svatební dort roku. „Chodíme spolu šest měsíců. Seznámila nás naše společná kamarádka,” promluvila o svém příteli Honzovi finalistka České Miss 2011. „Můj partner vůbec nepochází ze světa šoubyznysu, ale píše o sportu pro jeden deník,” vysvětluje Andrea.

Během velkého svátku dortů byla misska, kterou si často pletou s Gabrielou Kratochvílovou (Andrea stejně jako Gábina vždy vynikala svým krátkým sestřihem. Nyní si obě zase nechávají vlasy dorůst), ve svém živlu. „Moc se mi to tady líbí, protože já hrozně ráda peču. Pečení je přece jen činnost, při které si vyhraju. Pokud má narozeniny někdo, koho mám opravdu hodně ráda, tak mu upeču dort,” říká Andrea, která nakonec vyhrála kategorii Nejsladší VIP, kde si to mezi sebou známé osobnosti jako Markéta Hrubešová, Aleš Háma, nebo Kamila Špráchalová rozdaly v pečení a zdobení dortů.

„Byl to pro mě trochu šok, vůbec jsem to nečekala a ještě jsem se úplně nevzpamatovala, ale je to paráda. Pro tuhle příležitost jsem připravila specialitku, dortíček Pavlova, a ejhle, spolu s naaranžováním korpusu to vyneslo prvenství. Samozřejmě tenhle úspěch mě motivuje a teď už mě jen stěží někdo dostane od plotny,“ s úsměvem vysvětlila kráska a modelka Andrea Kabická, která mj. získala i obří marcipánový dort v podobě botky, který jí předala loňská vítězka soutěže Taťána Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám