Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z mrazivého a zasněženého kanadského Calgary se vyrazila Diana Kobzanová (42) ohřát na pár dní do Kalifornie. Na krátkou dovolenou do Los Angeles vzala modelka a moderátorka pochopitelně svou dceru Ellu a také maminku a tchyni.

Všechno se ale netočí kolem ročního caparta. S asistentkou agenta svého partnera Michaela Frolíka a s bývalou kolegyní, která se do města andělů přivdala, vyrazila Diana na dámskou jízdu. A jelikož se dámská jízda nekonala v Horní Dolní, ale v Hollywoodu, Kobzanová čirou náhodou narazila na celebritu, která v současnosti patří mezi jedny z nejsledovanějších. V klubu Hyde Diana natrefila na Justina Biebera (30).

Místní děvčata z přítomnosti kanadského zpěváka šílela, ale českou krásku nechával kontroverzní umělec naprosto chladným. „Chlapeček má asi pětadvacet kilo. Jen postával na pódiu, popíjel a kolem něj byly mraky lačných holek,” mávla rukou Diana, která přirovnala vyhlášený americký klub k nechvalně známému pražskému podniku Kozička, kde zlatokopky pořádají hony na profesionální sportovce. „Převládalo tam dámské osazenstvo. Asi tři tisíce holek se vrhalo na padesátku chlapů,” smála se prostořeká moderátorka Diana Kobzanová.

Ta si prý večer s kamarádkami užila, ale nejvíc se stejně těšila domů za svou dcerou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám