Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváci Pepa Vojtek (58) a Marian Vojtko (51) spolu vystupují v muzikálech, momentálně zkoušejí stejnou roli Joffreye de Peyraca v obnovené Angelice, měli i stejnou životní partnerku. Tanečnici Libušku, se kterou má syna Matyáše, si Pepa dokonce i vzal a ona po rozvodu rok chodila právě s Marianem. Zajímalo nás, jak spolu ti dva vycházejí, protože do sebe dost ryjí.

"Tak já jsem nad věcí. V branži jsem déle, takže vím, jací lidé se v ní pohybují. Třeba zrovna Maroš, a on se potřebuje nějak zviditelnit, když mu to nejde ve zpívání," narážel Pepa Vojtek na to, že na něj Marian práskl třeba to, že při posledním večírku vypil sám všechnu slivovici. "Samozřejmě že to nebyla pravda. Sám si ji táhl domů na Slovensko, protože ji tam nemají. Takhle to s ním je," dodal.

Na pivo spolu prý nezajdou. "My spolu vůbec nekamarádíme. On je operní pěvec a já rockový zpěvák, ti se dohromady dát nemůžou," řekl s vážnou tváří. Pak už se ale rozesmál. "Ne, jsme dlouholetí kamarádi, nevěřte tomu, co se říká, i když to říkáme my. Třeba ale i tomu, když o sobě Marian říká, že je dobrý. Tomu nevěřte taky," uzavřel s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám