Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebylo jí ještě ani patnáct, když se stala slavnou na sociálních sítích. Bloggerka Teri Blitzen má na svých stránkách přes půl milónu fanoušků. "Asi jsem byla ve správný čas na správném místě," vysvětluje si svůj úspěch mladičká brunetka.

"Kluci mají fanoušků ještě víc. A proč zrovna já? Na jednu stranu sdílím s fanoušky skoro celý svůj život, ale zároveň o mně nic nevědí. Vždycky mě hrozně bavilo cestovat, sama jsem to ráda sledovala, tak dělám vlastně takový dokument o svém životě, který lidi baví," míní a pochvaluje si i další výdobytky, které jí blog přináší, protože při její sledovanosti už je to i markentingový nástroj.

"Pravda je, že už nemusím chodit na brigády a dělám, co mne baví. V tuhle chvíli se tím uživím, ale do budoucna asi ne. Průměrný měsíční plat v Česku to opravdu nedá. A co bych chtěla dělat v budoucnosti? Ještě kolísám, jestli něco s módou, anebo PR, což mě taky hrozně baví," svěřila.

Teri chodila s hercem Zdeňkem Piškulou (25), po jehož boku ji vystřídala herečka Anna Linhartová. "Teď jsem single. Nějaká randíčka byla, ale mě to vůbec nebaví. Nejsem romantik, navíc jsem spíš se staršími lidmi a líbí se mi i starší kluci. Ale na ty jsem asi zase moc mladá. Navíc mi chození s někým v mém věku přijde jako ztráta času. Stejně se nakonec rozejdeme. Až budu starší, možná to začnu řešit, ale zatím mě nikdo neoslovil," překvapila Teri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám