Hlavní obsah
Článek

Špatně vidí, měl by se trápit neduhy stáří a tím, že ho před dvěma roky opustila manželka Věra Tichánková a loni nerozlučný parťák Lubomír Lipský. Herec Jan Skopeček, kterého diváci v poslední dekádě nejvíc vnímali asi díky Kameňákům, ale řádí jako zamlada. Dokonce teď vychází cédéčko, na kterém se hodně výrazně podílel!

Skopeček totiž dostal od kapely Kroky Michala Davida originální dárek, pánové mu nabídli vydání cédéčka s písněmi, které otextuje.

„Celý život jsem psal texty a přál si, aby byly zhudebněny a staly se z nich hezké, melodické písničky. Teď se mi mé přání splnilo,“ říká Skopeček, který pak k hotovým songům, jež zhudebnil David Laštovka, natočil i několik videoklipů.

„Ve studiu jsme byli zrovna i v den, kdy zemřel pan Lipský. Zpráva pana Skopečka zdrtila, ale přestože jsme čekali, že druhý den se z natáčení omluví, nestalo se tak. Je to prostě neuvěřitelný profík,“ říká Laštovka, jehož kapela slaví úspěch se songy Michala Davida v moderních aranžích. Teď ale zkoušejí vlastní věci.

Skopeček ho prý nadchl svým džentlmenským chováním a humorem.

„Uvidíme, jak se ty písničky budou líbit lidem, ale myslím si, že se hodně povedly, jsou skvělé. Pan Laštovka se přesně trefil i do stylu těch jednotlivých textů. Má velký cit. Ale zase, když jsou povedené texty, muselo se mu to skládat samo, že jo,“ vtipkuje herec s překvapivým koníčkem. Hvězda Tří chlapů v chalupě bude mít v březnu velkou Benefici za účasti televizních kamer.

Nebudou na ní chybět jeho kolegové a kolegyně, kromě toho zazní i písničky z jeho pera v podání Kroků Michala Davida. A už podle názvů textů se ukazuje, že Skopeček má smysl pro humor: Absolutní skleróza, Škvarky, Šepoty a výkřiky. Píseň Vidrholec je pak hercovou intimní zpovědí.

Související témata:
Benefice

Reklama

Další články

Načítám