Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jde z role do role, na jevišti i před filmovou kamerou nechává úplně všechno, takže by si vlastně málokdo uvědomoval, že téhle skvělé herečce dali občanku už před pětačtyřiceti lety. Simona Stašová (69), která září v novém snímku Lída Baarová jako matka hlavní hrdinky, nám prozradila, že už patří mezi ty, kteří dostávají penzi!

Jedné z nejtalentovanějších českých hereček jsme se na premiéře ptali na její vztah s matkou Jiřinou Bohdalovou (92). Umí vůbec matadorka divadel, televize a filmu svou dceru chválit?

„Když si to zasloužím, tak mě chválí. Když je proč chválit. Také ji nechválím pořád. Ale víte co? Mně je šedesát, mámě pětaosmdesát, teď už chválíme spíš někoho mladšího. Žijeme krásně a žijeme jako dvě starší dámy. Já jako šedesátiletá stará dáma, která je už v důchodu, a máma, která už je v důchodu čtyřiadvacet let. To chválení pak není tak důležité,“ řekla Super.cz sympatická Simona.

Na premiéru dorazila i Jiřina Bohdalová. Jak vnímá svou dceru jako herečku? „Nedá se říci, že jsem nejpřísnější, ale umím ji taky zkritizovat. Ona mě taky, což je dobře. Máme kamarádský vztah. Jako dvě herečky,“ dodala s úsměvem neúnavná „Jiřinka“.

Reklama

Další články

Načítám