Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Slovenský Zlatý slavík Richard Müller (49) je jako vyměněný! Zpěvákovi se dlouhá léta nedařilo zhubnout a trápily ho zlé psychické stavy. Nyní prožívá skvělé životní období! Má o 20 kilogramů méně, je plný optimismu a síly. Dokonce se začal zdravě stravovat a stal se fanouškem zdravého životního stylu.

"Za každou změnou v životě muže stojí většinou jeho žena. Proto nezastírám, že v Richardově zhubnutí a novém, zdravém životním stylu má prsty jeho přítelkyně Vanda," řekl manažer zpěváka Adnan Hamzić.

Hubený Müller nafotil exkluzivní fotografie, na kterých pózuje v oblecích za 140 tisíc. „Pro Richarda jsme vybrali nejkvalitnější látky, které jsou k dispozici pouze v limitovaných sériích. Podobné kousky nosí i královská rodina. Ušili jsme mu dva obleky v celkové hodnotě přes 7 tisíc eur. Takové eso na československé hudební scéně si v tomto věku určitě zaslouží mít to nejlepší z nejlepšího," řekl ředitel prestižní oděvní firmy Alexander Wohlstein.

S novou image se zpěvák chystá na turné Potichu Tour 2. Dva koncerty bude mít v Bratislavě a dva v Praze. Všechny jsou již vyprodány a zpěvák proto chystá nové termíny.

Reklama

Další články

Načítám