Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřicetiletá švagrová rappera Eminema (51) Dawn Scott je po smrti. Její bezvládné tělo bylo nalezeno v úterý v parku Motor City Trailer Park v Detroitu. Příčinou úmrtí je podle místní policie zřejmě předávkování heroinem, ale ještě se čeká na výsledky toxikologických testů.

Sestra rapperovy bývalé manželky Kim Mathers, jež měla sama opakovaně problémy s drogami a se zákonem, byla dlouhodobě drogové závislá a podle jejího přítele Lese Martina brala heroin, kokain i různé prášky. Když údajně viděla nějakou tabletku, vzala si ji.

Eminema a zesnulou švagrovou v době dospívání pojilo přátelství, s dvojčetem Kim utekly z domova a k rapperovi a jeho matce se nastěhovaly v patnácti letech. Dawn se dostala na zcestí už velmi brzy, proto Eminem adoptoval její dceru Alainu a vychovával ji společně s jeho dcerou Hailie.

Scott si ještě před čtyřmi měsíci postěžovala serveru RadarOnline, že se závislostí chce přestat a svého švagra několikrát marně prosila o pomoc. „Mám švagra milionáře a sestru se spoustou peněz. Jednou v noci jsem volala sestře a řekla jí, že nemám kam jít. Odpověděla, že to není její problém, že ji to nezajímá a zavěsila,“ nechala se tehdy slyšet.

Žena byla bez domova od roku 2014, spávala po známých a později i na lavičkách v parku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám