Hlavní obsah
Článek

Tahle blondýnka z Holandska je u tvůrců magazínu Vogue hodně v kurzu, na obálkách se objevuje v různých mutacích po celém světě poměrně často. Nedávno odjela Lara Stone (32) do Sydney fotit další obálku a editorial do jednoho z příštích australských vydání. Ale jak takové focení pro ‚módní bibli‘ vlastně probíhá? Co se jednou také podívat zvenčí na postup a ne pouze na výsledek, který už mnohdy nemá s realitou mnoho společného...

Přírodně obdařená maminka tříletého syna a bývalá manželka britského komika Davida Walliamse pózovala před objektivem proslulého fotografa peruánského původu Maria Testina, který k focení na Bondi Beach přizval i jednoho svalnatého modela. Ten si na rozdíl od Lary, která se převlékala nejméně čtyřikrát, vystačil s jedním plážovým úborem. Lara přitom vystřídala bikiny i jednodílné plavky v černé a bílé barvě a na originalitě jí přidaly obrovské futuristické brýle.

Zdánlivě nenáročného focení se přitom účastní celý tým lidí, který si na pláž musí přinést spoustu nezbytných pomůcek například k zajištění perfektního světla. Nechybí ani kufry s líčidly a vlasovými produkty, župany, stoličky či stan, kde modelku upravují a v němž se může převlékat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám