Hlavní obsah
Článek

Byla historicky první korunovanou kráskou v Miss České republiky s významně velkým poprsím a díky svému hrudníku vítězila několik let po sobě v anketách o nejkrásnější prsa. Iva Kubelková (46) ale tuto část těla nikdy nedávala příliš na odiv. Zajímavé je, že přehlídku prádla šla modelka jen jednou v životě.

„Ve skutečnosti to byla ale spíš jen shoda náhod, poprosila mě o to majitelka jedné agentury, které vypadla modelka. Šla jsem do toho taky proto, že to nebyla extrémně veřejná akce,” vzpomínala na historickou událost Iva.

Nikdy jsem necítila potřebu chodit takové přehlídky, možná jsem se i v něčem styděla. Přehlídka je přece jen něco jiného, než když člověk fotí,” říká Iva, která nabídku na odvážnější fotky dostává stále. Vždyť na konci loňského roku nafotila odvážný kalendář.

„Velmi mi záleží na formě a na týmu, pod kterým fotky vzniknou. Když mám možnost vybrat si lidi, se kterými můžu spolupracovat, tak se pustím do odvážnějších věcí, než když dělám s lidmi, se kterými nemám zkušenost,” vysvětluje Kubelková.

Nebylo proto vůbec standardní, že jsme mohli být u toho, když Iva Kubelková fotila během soustředění České Miss v Thajsku na pláži oděná jen do bikin.

Reklama

Další články

Načítám