Hlavní obsah
Článek

Dlouho se spekulovalo, s kým to muzikant a vdovec po modelce a novinářce Peaches Geldof Thomas Cohen dá v budoucnu dohromady. S rodinou své zesnulé ženy totiž i po její smrti udržoval blízké vztahy a dokonce s nimi jezdil na společné dovolené, kde se zdálo, že má hodně blízko k její mladší sestře Lily Hutchence. Nyní je ale jasné, že se v jeho srdci usídlil někdo jiný - šestadvacetiletá modelka Daisy Lowe.

Daisy byla ve společnosti Cohena spatřena už několikrát, konec roku například strávili ještě se zpěvačkou Ritou Orou na Miami, ve středu už však jen spolu brázdili ulice Londýna při venčení jejího pejska Montyho a padl i nejeden polibek. Od úmrtí dcery zpěváka Boba Geldofa Peaches, která zemřela po předávkování heroinem stejně jako její matka, moderátorka Paula Yates, letos v dubnu uběhnou dva roky.

Cohen si tak opět vybírá partnerku z řad známých mladých Angličanek se slavným rodokmenem. Její maminkou je totiž zpěvačka a návrhářka Pearl Lowe a otcem frontman kapely Bush Gavin Rossdale, jenž byl až do loňského roku manželem Gwen Stefani.

Reklama

Další články

Načítám