Hlavní obsah
Článek

Koho by před pár lety napadlo, že se žena s velikostí 52 dostane na obálky prestižních magazínů? Loni se to podařilo třicetileté Američance Tess Holliday (30), která platí za ‚největší‘ ze známých plus-size modelek. Kromě pořádné nadváhy může nabídnout i variaci tetování a piercingů po těle. Její zářivý úsměv a kypré tělo v červnovém čísle čekaly na čtenáře magazínu People. Ovšem ani slavná obálka nebyla tak úspěšná jako jiná její fotografie, kde se fanouškům na Instagramu představila tak, jak ji příroda stvořila.

Tato maminka desetiletého chlapce vlastním jménem Ryann Maegen Hoven nyní cítí zadostiučinění vůči všem svým 'hejtrům', kteří pro ni nenajdou nic než hanlivé výrazy, a i pro další, kteří tvrdí, že vypadat jako ona už je nezdravé. Tess se naopak považuje za naprosto zdravou ženu hýřící sebedůvěrou.

BMI index při jejích 165 centimetrech a 118 kilogramech ovšem skutečně hovoří spíš ve prospěch její protistrany, činí totiž 43,3 - tedy obezitu třetího stupně, která již své nositele omezuje v pohybu a aktivitách a zároveň je ohrožuje na zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám