Hlavní obsah
Článek

Herečka Berenika Kohoutová se chystá na novou divadelní roli, zahraje si šíleně smutnou princeznu ve stejnojmenné pohádce, kterou na svých prknech uvede divadlo Studio DVA. Prince ztvární Jan Cina. Rozhodně zajímavá dvojice.

Diváci Studia DVA Bereniku znají již z Hello, Dolly!, která se opět objevila v programu, Cina s divadlem spolupracuje poprvé.

„Je to moje nejoblíbenější pohádka, nejen kvůli písničkám a skvělým hlavním představitelům a jedinečnému výtvarnému řešení, ale hlavně díky humoru, který mě bavil už jako dítě a doteď mě nepřestává udivovat a bavit čím dál tím více,“ říká Kohoutová, která velmi uvítala i svého partnera. „Když jsem se dozvěděla, že můj princ bude Honza, hned mě napadlo, že neznám nikoho vhodnějšího,“ uvedla na adresu Ciny. Tak uvidíme, jak jim půjde malovat a milovat.

Divadelní adaptace vzniká pod taktovkou režiséra a scénografa Šimona Cabana, o hudební nastudování se postará skladatel, aranžér a dirigent Kryštof Marek. V dalších rolích se představí mimo jiné Bohumil Klepl, Daniela Kolářová a Anna Šišková, které, a všechny ostatní, bude na pódiu doprovázet živý orchestr. Vstupenky se již prodávají, premiéra bude v listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám