Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stres a vyčerpání jsou často zdrojem problémů s potencí u mnoha mužů. Řešení nabízí farmaceutické přípravky, ale nesou s sebou i zdravotní rizika. Naštěstí existují bezpečné přírodní preparáty, které pomohou při poruše erekce nebo nedostatku výdrže. Rostlinná afrodiziaka vrací mužům sebedůvěru, zvyšují touhu a celkově zlepšují kvalitu sexuálních aktivit. Vyzkoušejte nejosvědčenější z nich.

Brazilská guarana stojí za sexuální výkonností a temperamentem Jihoameričanů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Guarana (Paullinia cupana) je tradičním potravinovým doplňkem Brazilců pro zvýšení vytrvalosti a odstranění únavy. Je zdrojem až čtyřnásobného množství kofeinu, než je obvyklé v kávě. Zlepšuje kardiovaskulární činnost, čímž dochází k dokonalejšímu prokrvení v intimních partiích, dodává energii a posiluje libido. Guarana GUARANAPLUS je k dostání v nejvyšší kvalitě v baleních po 20, 50 a 200 tabletách, případně jako čistý prášek z drcených semen.

Peruánská maca je vyhledávána pro posilující vliv na plodnost už od dob Inků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Maca (Lepidium meyenii) obsahuje omlazující komplex látek dodávající tělu energii a stimulující správnou tvorbu hormonů. Poskytuje tělu dostatek zinku, jedné ze základních surovin pro tvorbu pohlavních hormonů. Řada bylinných doplňků EXOTIC HERBS zahrnuje nejen samotnou organickou macu, ale také speciální směsi Guarana-Maca a Kotvičník-Maca. Objevte jejich sílu a vliv na reprodukční zdraví.

Kotvičník - zázračná bylinka pro náruživý sex a svalnaté tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) zvyšuje produkci testosteronu, posiluje potenci a růst svalové hmoty. Je vhodný při léčbě mužské neplodnosti a zbytnění prostaty. Pozitivně působí na psychiku, potlačuje stres, úzkost a deprese. Organický kotvičník z Bulharska v produktech EXOTIC HERBS obsahuje směs mleté nati a plodů pro dosažení maximálního účinku.

Kámasútra považuje ašvagandu za roznětku silné vášně a touhy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ašvaganda (Withania somnifera), známá jako indický ženšen, dokáže posílit všechny údy těla. Má omlazující vliv, zkvalitňuje sexuální život a podporuje fyzickou i psychickou kondici. Rostlinné složky jako steroidní laktony, fytosteroly a alkaloid withanin jsou zdrojem celého spektra medicinálních účinků. V prášku nebo veganských kapslích ji koupíte v řadě organických suplementů EXOTIC HERBS. Výše zmíněné produkty zakoupíte z pohodlí domova v e-shopu nebo žádejte ve vaší zdravé výživě.

Další články

Načítám