Hlavní obsah
Článek

Vysloužilá modelka a neúspěšná herečka Phoebe Price (51) už neví, jak na sebe strhnout pozornost. V Hollywoodu o ni režiséři už nějaký ten pátek nezavadili a postavu na focení do pánských časopisů také nemá jako v dobách, kdy ještě byla rozverná dvacítka.

Fotografové ji však stále rádi zvěčňují, protože umí v ulicích kalifornských měst vzbudit nebývalý rozruch. Tentokrát si do party pozvala i svou o devět let mladší kamarádku Anu Braga (42), která se proslavila svlékáním v pánských magazínech a stala se mimo jiné brazilskou Playmate.

Obě dvě exhibicionistky se převlékly do triček s motivy superhrdinů v dámském provedení. Není třeba dodávat, že jinak na sobě moc oblečení neměly a snažily se provokovat, seč jim síly stačily.

Zatímco Ana Braga nemá o nabídky na focení do lechtivých časopisů nouzi, Phoebe Price už asi nezachrání ani laciné exhibování na veřejnosti. Doby, kdy si zahrála epizodní roličku v seriálu Akta X, jsou totiž nenávratně pryč a o účinkování v oskarovém snímku si může opravdu nechat jen zdát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám