Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a někdejší finalistka České Miss Kateřina Votavová předvedla na párty nejen pořádný výstřih, ale také nové vlasy. A sehnat je prý byl boj. Kateřina je od přírody kudrnatá a podobné vlasy stejné kvality kadeřníci sháněli několik měsíců.

"Martina Gavriely, která mi vlasy naplétala, testovala spoustu vlasů a pořád to nebylo ono. Mám opravdu strašně kudrnaté vlasy, takže hledala dokonce v Africe. Nakonec jsou moje vlasy z Řecka," prozradila Super.cz Votavová na křtu kalendáře Hasička & Hasič PURE 2016 v pražském Play clubu.

Kateřina také rozhodně zvítězila v nevyhlášené soutěži o nejvíc sexy šaty. V hlubokém výstřihu jí vykukovala sexy krajková podprsenka. "Na prádlo jsem lehce úchylná. Mám doma opravdu desítky podprsenek. Možná i proto, že mám v Českých Budějovicích butik s prádlem, tak by bylo asi divné, kdybych měla doma jednu černou a jednu tělovou," dodala se smíchem Votavová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám