Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michal Hrdlička (35) se po rozchodu s Lucií Borhyovou (45) kromě častějšího setkávání s kamarády z mokré čtvrti věnuje také mnohem víc sportu. V posledních týdnech ze sebe udělal na první pohled vraždící stroj. Mrkněte na jeho respekt vyzařující „pařáty“!

Michal nevynechá jedinou příležitost, aby se na sociální síti nepochlubil fotkou, kde mu to sekne. Snad z každého tréninku postuje snímek, kterým oblažuje své fanynky a fanoušky vymakaným tělem.

Naposledy si dal momentku s kamarádem. „Úspěšný start do nového týdne. Já začal tréninkem s Lukášem Konečným – osobností českého boxu,“ napsal k fotce.

Někteří sice mumlají, že nejde zrovna o snímek vhodný k uveřejňování, že na ní není Michal jak ze žurnálu, podle nás mu to ale naopak slouží ke cti, že se za každou cenu, při každé příležitosti, nesnaží vypadat jako navoněný šampónek.

Ještě nedávno se Michal sportu tolik nevěnoval. Není to tak dlouho, kdy se na sociální síti chlubil obědem z fastfoodu, který by nakrmil průměrnou českou vesnici. Teď ale šel do sebe a výsledky se skutečně dostavily!

Související témata:
Lukáš Konečný

Reklama

Další články

Načítám