Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačky bývají krásné, normální nebo prostě jemně řečeno zpěvačky. Tahle třiadvacetiletá dívčina má ale nejen zlato v hrdle, navíc vypadá tak, že by z fleku mohla nahradit některou z našich předních modelek. Mrkněte do fotogalerie!

Karolína Tothová je jednou z vycházejících hvězdiček, která upoutá nejen svým zjevem, ale i tím, že má v krku místo hlasivek snad kulomet.

Studentka Konzervatoře Jaroslava Ježka (jejím učitelem je například Eduard Klezla) jezdila na koncerty s Ewou Farnou, už nějaký ten pátek je členkou skupiny Bek Ofis, teď se ale vydává i na sólovou dráhu.

„Otevřely se mi možnosti, o kterých jsem neměla ani tušení, že něco takového vůbec jde. Je jasné, že musím makat především sama na sobě. Ale když máte zázemí, je to hned jednodušší," usmívá se sexy brunetka, kterou si vzal pod křídla tým, jenž se postaral už o nejednu hvězdu a na Karolínu teď hodně sází.

Ráda se také nechá fotit. „Jsem prcek, prsa mi ten nahoře také moc nenadělil, ale netrápím se tím. Nemůžu mít všechno a jsem se sebou spokojená,“ dodala sympaťanda, která chce co nejdřív přijít s vlastním cédéčkem.

Reklama

Další články

Načítám