Hlavní obsah
Článek

Když Brittani Fulfer (32) poznala svého životního partnera, vážila 180 kilogramů. Spokojené manželství mělo za následek, že přibrala dalších sto kil, a s Billem nikdy nezažila tělesnou rozkoš.

Těžkotonážní Američanka má za sebou pohnutý osud. V dětství byla sexuálně zneužívána příbuzným, takže měla v pozdějším věku k pohlavnímu styku odpor a uvítala společnost Billa, s nímž prožívala jen gastronomické orgasmy. Její váha se ovšem přiblížila k hranici 300 kilogramů, což jí znemožnilo i další aktivity.

Britanni se odhodlala vyhledat odbornou pomoc a prostřednictvím reality show My 600lb Life (Můj třísetkilový život) se pustila do veřejného hubnutí. To se pro ni nejprve stalo utrpením, ale obézní žena nakonec během dvanácti měsíců zhubla přes sto kil. „Jídlo pro mě bylo nejlepším přítelem, měla jsem pocit, jako kdybych přišla o někoho velmi blízkého,“ fňukala oběť přejídání, která dokonce litovala toho, že se do pořadu přihlásila.

Bandáž žaludku spojená se změnou jídelníčku a pravidelnou fyzickou námahou přinesly své ovoce a Brittani mohla po výrazné redukci váhy konečně prožít první sex se svým manželem. „Jsme si teď mnohem bližší a konečně intimně žijeme jako muž se ženou, a ne jenom jako spolubydlící. Je to jako kdybychom se podruhé vzali,“ tvrdí o metrák lehčí obyvatelka amerického Oregonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám