Hlavní obsah
Článek

Sue (40) a Noel (45) Radfordovi se mohou pochlubit rodinným klanem, který je početnější než populace leckteré zapadlé vesničky. Společně už přivedli na svět 17 dětí a letos se dočkají dalšího potomka.

Máma na celoživotní úvazek sice loni prohlásila, že už s dalšími dětmi s manželem nepočítají, ale když opět otěhotněla, o potratu ani na okamžik neuvažovala. Ona i Noel totiž byli ihned po narození dáni k adopci, takže je pro ně rodina prioritou a každé početí vnímají jako požehnání.

„Je to pro nás obrovské překvapení. Byli jsme přesvědčeni o tom, že si další děti nepořídíme, ale tohle je skvělý začátek dalšího roku,“ tvrdí Sue, která poprvé otěhotněla ve 14 letech a od té doby téměř nepřetržitě rodí děti.

Radfordovi týdně spotřebují 60 litrů mléka, 21 pecnů chleba, 14 krabic cereálií a 28 rolí toaletního papíru. Nestandardní rodina je přesto finančně soběstačná a obejde se bez sociálních dávek. Chod domácnosti zajišťuje prosperující rodinná pekárna, kde Noel tráví většinu času.

Přestože rodinka z britského města Morcambe působí jako reklama na štěstí, její členové si prožili i smutné chvilky. Sue předloni v šestém měsíci těhotenství přišla o miminko, jemuž už s manželem stačili vybrat jméno Alfie. Nadcházející mateřství tak považuje za zázrak.

Reklama

Další články

Načítám