Hlavní obsah
Článek

Tvrdí o něm sice, že ho už od puberty neviděla a nestýkají se, otec Evy Perkausové (30) Ladislav Perkaus se ale sešel s redaktorem Super.cz a tvrdí, že to vůbec není pravda. Donedávna prý byli v čilém styku. Podívejte se na snímky z dětství moderátorky Top Staru, které nám poskytl!

„Myslím, že jí to zakazuje někdo z rodiny, aby se se mnou stýkala,“ říká muž, který byl před revolucí vekslákem (prý podle něj vznikl námět k filmu Bony a klid) a prohlašuje, že rodinu i po revoluci zahrnoval milióny. Jeden údajně Eva dostala darem k šestnáctinám.

„Topil jsem se v penězích. Takových sedmdesát, osmdesát miliónů jsem určitě měl. Všechno jsem víceméně rozdal,“ říká Perkaus.

A jak si svou dnes už docela proslavenou dceru pamatuje z dětství? „Byla to strašně hodná holka, nebyl s ní žádný problém. Dobře se učila, sportovala, byla skvělá. Teď se docela divím, jak veřejně lže o různých věcech, třeba o našich stycích, ale zkrátka je pod něčím vlivem,“ uvedl tatínek Evy.

Když přišla řeč, co říká na to, že jeho dcera má velkou náklonnost k movitým pánům, jen dodal, že to je práce dceřina okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám