Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) po pouhých dvou měsících ukončil milostný románek s atraktivní pětadvacetiletou modelkou Florence Brudenell-Bruce. Podle oficiálních informací nešlo o žádný zásadní důvod ani konflikt mezi mladým párem. Harry se jen údajně nechtěl vázat a má v současnosti plno jiných starostí.

Florence, která dříve chodila s jezdcem Formule 1 Jensonem Buttonem, měla prince požádat, jestli by s ní příští měsíc nestrávil dovolenou na Ibize. Z těchto plánů tak nejspíš nic nebude. Blízké okolí Harryho se však domnívalo, že jde o opravdu vážnou známost a nazývalo je „párem snů“. Florence už byla dokonce představena princi Williamovi (41) a několika Harryho přátelům.

K rozchodu možná také přispěl fakt, že mladší z Charlesových synů má závazky vůči britské armádě, u níž se podrobuje tvrdému pilotnímu výcviku. Koncem příštího roku jej navíc čeká mise v Afghánistánu.

„Harry toho má teď hodně. Soustředí se především na svůj výcvik s vrtulníkem Apache. Poté jej čeká návrat do Afghánistánu,“ potvrdil zdroj blízký královské rodině.

Reklama

Další články

Načítám