Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Finalista Česko Slovenské SuperStar Ben Cristovao (36) nezahálí. Nejenže má dost rozjetou kariéru zpěváka, navíc už i moderuje. Přestože se jedná o jeho první angažmá tohoto typu, hned se stal tváří pořadu Fashion Lifestyle módní televize.

Fashion TV Czech&Slovak vysílá v rámci svého vysílání v pravidelných intervalech již čtyři vlastní programy. Pátým formátem se již dnes večer stane pořad Fashion Lifestyle, který podle generální ředitelky Gabriely Drobové charakterizuje slovo luxus.

„V relaci Fashion Lifestyle se na rozdíl od jiných formátů nebudeme věnovat jen módním trendům či společenským událostem, které s módou úzce souvisí. Divákům tentokrát nabídneme exkluzivní pohled do světa luxusu a bohatství, který jim určitě vyrazí dech,“ prozrazuje Gabriela Drobová, generální ředitelka Fashion TV, která se po angažování čtyř atraktivních moderátorek rozhodla oslovit prvního muže. Moderátorem Fashion Lifestyle bude totiž zpěvák Ben Cristovao. A nemůže si ho vynachválit.

„Ben je v rámci použití v šoubyznysu nesmírně zajímavý typ a osobně mě okouzlil už během mé práce na SuperStar. Je všestranně talentovaný a charismatický. Vedle hudby patří móda mezi jeho největší vášně. Doslova jí žije. Proto jsem opravdu ráda, že se Ben stal stabilní součástí teamu československé Fashion TV,“ dodává Drobová, kterou Cristovao o svých moderátorských vlohách přesvědčil už během prvních kamerových zkoušek.

Jste zvědaví, jak to Benovi šlo? S novým formátem se představí v premiéře už dnes v 19:00 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám