Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) a úřadující Miss Universe Slovenské republiky Denisa Vyšňovská se seznámily v prosinci na světové soutěži krásy Miss Universe v Las Vegas a staly se z nich velké kamarádky. O víkendu společně vyrazily na dámskou jízdu do slovenského lyžařského střediska Donovaly.

Vedle zimních radovánek také relaxovaly v hotelovém spa a předvedly své dokonalé postavičky. Posuďte sami, která z královen krásy je půvabnější. Obě se o své tělo starají, větší sportovkyní je jednoznačně Česká Miss, slovenská kráska zase nedá dopustit na zdravou stravu. "Doma vařím samé zdravé věci, hodně se přípravě jídla věnuji," říká.

Nikol Švantnerová se při výšce 180 centimetrů pyšní mírami 88 - 60 - 90, její slovenská kolegyně měří 176 centimetrů a její míry jsou 85 - 62 - 88. Obě se modelingu věnují od patnácti let. Zatímco Nikol byla jako modelka často v zahraničí, Denisa předváděla především na Slovensku. Obě jsou zadané. Švantnerová chodí už dva roky s teplickým fotbalistou Jakubem Horou, Vyšňovská má více jak rok přítele Martina.

A jak si společný víkend užily? "Bylo to super, obrovská legrace. Denisa je moje krevní skupina a těšíme se, až se zase uvidíme. Je to trošku náročnější, protože bydlí až v Prievidze, takže si spíš budeme užívat víkendy jako teď. Už jsme se domluvily, že se do Donoval vrátíme 20. února, kdy se zde koná obrovská párty na sněhu Winter family day, tak si to tu užijeme i s rodinami," dodala Švantnerová.

Posuďte sami, je krásnější Češka, nebo Slovenka?
Češka Nikol
62,2 %
Slovenka Denisa
37,8 %
Celkem hlasovalo 29275 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám