Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Hřebíčková (31) konečně ukázala svoje půvaby. I když je držitelkou prestižní divadelní ceny Thálie a hrála ve filmech Obsluhoval jsem anglického krále nebo Kawasakiho růže, zatím do povědomí veřejnosti nepronikla. Ale v komedii plné sexuálních scén Muži v naději, se konečně ukáže.

Křehká blondýnka Petra režiséra Jiřího Vejdělka zaujala jako protiklad živočišné zrzky Vicy Kerekes. A každý si musel všimnout její nápadné podoby s hollywoodskou hvězdou Scarlett Johansson. Ta se probírá i na fanouškovských stránkách herečky, které zatím neohromují počtwm návštěv. Po premiéře filmu se to ale určitě změní.

Hřebíčková má v komedii řadu milostných scén. Dokonce s Jiřím Macháčkem souloží na válu v oblacích mouky nebo mu provádí orální sex. Vždycky je ale aspoň trochu zahalená. "Byla jsem ráda, že jsem mohla mít noční košilku, líp se mi hrálo," přiznala stydlivá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám