Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina finalistek České Miss si vezla na soustředění do Thajska kufr plný šatů, bot na podpatku, šminek a šperků. Michaela Hávová (21) ale zaplnila půlku svého zavazadla granulemi pro zvířata.

Finalistka jediné národní soutěže krásy s číslem osm totiž byla v Thajsku už loni v srpnu a v turisty oblíbené asijské zemi ji rmoutila přítomnost opuštěných psů. „Pokaždé, když jsme vyrazili do supermarketu, tak jsem nakupovala velké množství žrádla pro zvířata. Tentokrát jsem na to chtěla být připravená a vzala si čtyři balíčky s sebou z Čech,” přiznala se nám Míša, které se její náklad po prvních třech dnech pobytu rapidně snížil.

Když byla blonďatá kráska v zemi úsměvů naposledy, tak se jí podařilo zachránit před jistou smrtí opuštěné štěně. „Viděli jsme u obchodu pejska s hnisavou ránou na uchu. Odvezli jsme ho do místního útulku, o který se starali Evropané. Od té doby se snažím toto zařízení finančně podporovat a oni mi na oplátku posílají fotky pejska, jak se uzdravil,” usmívá se Hávová, která prý zdědila lásku ke zvířatům po své mamince.

Až se budou tedy dívky během dubnového finále svěřovat s vizemi, jak zlepšit svět, tak Míše Hávové můžete stoprocentně věřit, že její starost o němé tváře rozhodně není hraná.

Reklama

Další články

Načítám