Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Natali Ruden slavila dvacet let na scéně velkolepou módní přehlídkou a sama neměla co na sebe. Všechny své nápady a látky použila na kolekci, která se prezentovala.

"Najednou jsem neměla látku na svoje šaty. Nevěděla jsem, co na sebe. Hledala jsem ve firmách v zahraničí. Nakonec jsem našla látku ve Španělsku, je na ní ručně našito 900 kamínků. Jsou velmi zdobné, ale myslím, že na tuto příležitost se hodí," řekla Super.cz Natali Ruden.

Kamínky na šaty našívala na poslední chvíli její maminka. "Moje máma dělá výšivky na všechny moje modely a je neuvěřitelná. Mám to od ní jako dar," prozrazuje Natali.

Šaty vyšly na desítky tisíc korun. "Jsou na nich kamínky Swarovski, je to speciální brus, není to běžně ke koupi. Pracně jsem je sháněla," upřesnila Natali, která je šťastná, že má přehlídku za sebou.

Byly to prý pořádné nervy. "Nespala jsem dva dny, a to se mi stává málokdy. Byla jsem nervózní, mám dvacet let výročí na scéně. Zapomněla jsem na všechno, co jsem chtěla říct. Jsem ráda, že to proběhlo, snad se to lidem líbilo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám