Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Neváhejte už ani vteřinu! Vyberte si nový nábytek do celé domácnosti za omračující výprodejové ceny. Radujte se třeba z parádní ložnicové sestavy jen za 7 490 Kč, potěšte školáka šikovným nábytkem do dětského pokoje za skvělých 10 990 Kč, rozsviťte si obývací stěnu za nevídaných 3 990 Kč. Času ale moc nezbývá – novoroční akce u MT nábytek končí už dnes o půlnoci!

Vybočte z davu s barevnou pohovkou v originálních tvarech. Sleva více než třetinu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bezmála 40 barevných variant najdete u rozkládací pohovky Iris v moderním provedení. Za extra sníženou cenu získáte multifunkční kousek, na kterém si pohodlně posedíte, dosyta se vyspíte a do jeho útrob navíc uložíte spoustu věcí. Dokonalost komfortního čalounění dotváří naducané opěrné polštáře. Jasný favorit nabídky na trhu. Dříve za 10 111 Kč.

Užívejte si ve svém obýváku ještě větší pohodu. Se stěnou, která může také svítit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, čtete dobře. Obývací stěna Armi může i svítit. Díky LED diodám, které dostanete na přání do prosklených vitrín. Světlé provedení dekoru se výborně hodí i do menšího pokoje, jednotlivé díly si v něm poskládáte podle vlastních představ. Pomyslnou třešničkou na dortu je široký TV stolek, schopný unést i tu největší obrazovku. S důvěrou doporučujeme. Dříve za 10 898 Kč.

Lákají vás výprodeje oděvů, ale nemáte je kam dát? Vezměte to zrovna i s novou skříní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hned několik výhod najednou získáte, pořídíte-li si domů elegantní šatní skříň Eunice. Objemný úložný prostor, rozdělený na police a část se šatní tyčí. Plynulé posuvné dveře, které nebudou rušit váš klid rachocením. Světlou nebo tmavou barevnou kombinaci, sedící stylu vašeho bydlení. A ještě? Ještě báječnou akční cenu! Dříve za 9 857 Kč.

Zařiďte si jídelnu podle svého gusta. Z 280 barevných variant si vyberete i vy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

6 lidí se pohodlně nají na židlích a u stolu jídelního setu Rostislav. 100% bude pasovat i do vaší jídelny, protože na výběr máte z neskutečných 280 kombinací moření dřeva s barvami a vzory potahů čalounění. Základnu židlí a stolu tvoří poctivý bukový masiv, rozkládací deska je z vysoce odolného lamina. Bytelné, praktické i pohledné zároveň, zkrátka super tip. Dříve za 16 403 Kč.

Do půlnoci nezbývá moc času. Využijte lednový cenový šok, ještě to stihnete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jen dnes! Poslední den novoročního cenového šílenství u MT nábytek je neúprosně tady. O co přijdete, když si ho necháte utéct? O desítky modelů kvalitního nábytku s výprodejovými slevami od 24 do 62 %. O hezčí bydlení, vybavené za nejvýhodnějších podmínek. O dobrou náladu, protože zítra vás bude štvát, že jste se na slevy nepodívali. Nedopusťte to a pořiďte si domů krásný nový nábytek za super ceny.

Další články

Načítám