Hlavní obsah
Článek

Moderátorka zpráv na Primě, modelka Gabriela Kratochvílová (34) letos řekne po dlouholeté známosti příteli Filipovi své ano. Poprvé ji její partner ale ve svatebních šatech neuvidí. Gabriela předváděla na módní show Natali Ruden hlavní model, nádherné krajkové svatebky. A její partner z publika svoji krásnou snoubenku sledoval.

"Člověk má mít profesionální výraz na mole, má držet kamenný výraz modelky, ale tentokrát jsem měla problém. Hrála velmi sentimentální hudba, věděla jsem, že mám v publiku partnera a v duchu jsem si říkala, jak na mě asi kouká, jestli si to představuje. Musela jsem se krotit. Moje emoce kolem svatby jsou vysloveně nekontrolovatelné, ale zvládla jsem to," řekla Super.cz Kratochvílová.

Jak budou její svatební šaty vypadat? Gábina už je má vybrané. "Tyhle šaty to nebudou. Já jsem pro jednoduchost, nechci krajku, nechci kamínky. Tyhle šaty byly ale krásné a přemýšlela jsem, jestli jsem vlastně pro svůj den nevolila moc velkou jednoduchost, jestli jsme to nepodcenili. Ale myslím, že když jsem si je tehdy vybrala, nevolila jsem špatně," upřesnila Gábina.

Přípravy jsou v plném proudu. "Spousta věcí je zařízených. Doufám, že k našemu dni už dojdeme v klidu, všechno dopadne a konečně se vezmeme," dodala.

Reklama

Další články

Načítám