Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) je zpátky v Česku. Bez spánku a s jet lagem se ukázal na módní show k 20. výročí návrhářky Natali Ruden na módní scéně, kterou moderoval. Odpoledne přiletěl z dovolené v Thajsku a už v sedm hodin večer stál na přehlídkovém mole ve Fóru Karlín.

"Přiletěl jsem speciálně kvůli přehlídce. Slíbil jsem to a nechtěl jsem to rušit. Nešlo o peníze. Prostě jsem to slíbil, Natali nechtěla nikoho jiného, tak jsem tady," řekl Super.cz Leoš.

Jeho přítelkyně Monika Koblížková ho nedoprovodila. Zůstala doma. "Je po čtrnáctihodinovém letu unavená," vysvětlil Mareš.

Společný čas na ostrově Koh Samui si užili. Říká se, že dovolená vztah prověří. "My jsme spolu nebyli poprvé, už v létě jsme byli na dovolené v Řecku. Takže bez problémů a klape to," dodal Mareš, který dorazil na přehlídku s mobilem v ruce a natáčel vše, co se kolem něj děje. "Jste všichni v přímém přenosu, jedeme online," dodal Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám