Hlavní obsah
Článek

Herečka Regina Rázlová (76), která loni musela skončit coby profesorka na herecké škole, protože měla skutečně vážné zdravotní problémy, se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. A celá zářila. „Vůbec to se mnou nevypadalo dobře,“ přiznává.

„Měla jsem dvakrát zápal plic. Nebylo to dobré, ale zase jsem to vydýchala,“ řekla Super.cz na představení muzea Herecký dům Tomáše Magnuska, pro něž spousta umělců dodá ze svých soukromých sbírek různé relikvie.

„Co do muzea dám, to ještě musím vymyslet. Mám v bednách odloženou veteš, určitě se tam něco najde. Mám třeba třísku, kterou jsem dostala od Mistra Zdeňka Štěpánka. Dal mi ji pro štěstí s tím, že to byla tříska z divadelního prkna, na kterém prvně stál. Ale tu nemohu dát z ruky,“ vypráví Rázlová.

Náš redaktor ji naštěstí přivedl na spásnou myšlenku, když podotkl, že ve Třiceti případech majora Zemana mohla nosit své šperky. „Vidíte, tam jsem měla svůj perlový náhrdelník. A v Utrpení mladého Boháčka zase nosím na krku křížek. To bych mohla věnovat,“ zaradovala se herečka, která v posledních letech prožívá velký comeback.

Reklama

Další články

Načítám