Hlavní obsah
Článek

Když se v červnu roku 2013 v Dublinu uskutečnila velká tlustá irská svatba, Noel (35) a Leisa (33) byli tak obézní, že v kostele sotva prošli uličkou k oltáři. Tehdy jejich společná váha přesáhla 330 kilogramů.

Boubelka Leisa se na svatbu moc těšila, přestože měla problém na svou korpulentní postavu sehnat šaty. V její velikosti totiž byla velmi omezená nabídka, takže nakonec musela obléknout ty jediné, do nichž se nasoukala. Pár dní po vydatné svatební hostině došlo na prohlížení fotek a novopečená manželka konečně pochopila, že se s partnerem brzy nevejdou ani do širokoúhlého záběru.

„Z páru, který jsem viděla, jsem byla naprosto znechucená. Věděla jsem, že naše svatební fotky nebudu moct nikomu ukazovat. Bylo to pro mě obrovské zklamání,“ posteskla si Leisa, která se nejspíš před vstupem do manželství roky nepodívala do zrcadla.

Obézní manželé Hoeyovi byli smíření s tím, že mají nepublikovatelné svatební fotky, a rozhodli se, že na dalších budou vypadat úplně jinak. Díky vzájemné podpoře výrazně zredukovali svou váhu a jsou k nepoznání. Noel zhubl celý metrák a Leisa je lehčí o 50 kil, takže má o šest čísel menší konfekční velikost.

„Dnes už konečně fungujeme jako normální páry. Můžeme se vedle sebe posadit v kině nebo hromadné dopravě, což dříve bylo nemyslitelné. Dokonce i v ložnici jsme spokojenější, protože už nehrozí, že by pod námi praskala postel, což se nám v minulosti stalo čtyřikrát,“ tvrdí Lindsay, jíž nelichotivé svatební fotky změnily život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám