Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Když se rozdával sex-appeal, tak tahle dáma musela stát na samém začátku fronty. Jazzová diva Barbora Swinx se nemusí stydět za svůj podmanivý alt, jiskru v oku, temperament ani za svou sexy postavičku. Sluší jí to v bikinách, ve vánočních sexy oblečcích a nejvíce snad v jejím zbrusu novém klipu k songu If You Go Away.

Světový evergreen, který u nás pod názvem Lásko prokletá proslavila před mnoha lety Hana Hegerová, stojí ovšem za pozornost i v podání Barbory. Otázkou zůstává, zda se při sledování klipu, v němž je aktérka proklatě sexy nejen na lůžku, ale zejména pod sprchou, budete moci vůbec soustředit na poslech.

„Byla to rychlovka. Celý klip se natočil za necelých deset hodin i se stylingem, líčením a sprchovací scénou,“ svěřila Super.cz Bára, která běžně zpívá repertoár v češtině, angličtině, francouzštině, španělštině i řečtině.

Písničku If You Go Away společně s dalšími čtrnácti songy najdete na nové desce s názvem Colours of Love. „Deska je strašně barevná. Najdete tam latinu, jazz, blues i šanson. Ale všechny písně mají jazzový kabátek. Jsou tam písničky Stinga, Glorie Estefan, Stewieho Wondera, ale i Marty Kubišové,“ láká k poslechu majitelka přírodního poprsí, které stojí za pozornost minimálně stejně jako její hlas.

Reklama

Další články

Načítám