Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když musí být Williamův (41) královský jazýček zvyklý na nejrůznější vytříbené pochoutky, nepohrdne ani obyčejným pokrmem. Ve středu přijal vévoda z Cambridge pozvání do jedné školní kantýny, kde k úžasu několika přítomných studentů zasytil žaludek na chlup stejným pokrmem jako oni - pečeným kuřetem a květákem.

Britský následník trůnu společně s dalšími dvěma členy posádky vrtulníku letecké ambulance přistáli u nemocnice Lister v Hertfordshiru nacházející se nedaleko John Henry Newman School, kam byli posléze během jejich pracovní pauzy pozváni na jídlo.

William se posadil s kolegy ke stolu a snědl téměř celou porci, pouze puding jako dezert s díky odmítl. V jídelně se v ten moment nacházelo jedenáct studentů a studentek, kteří nemohli uvěřit vlastním očím, kdo s nimi právě stoluje. Slušně vychovaný princ po dojedení ještě přišel osobně poděkovat šéfkuchaři...

Reklama

Další články

Načítám