Hlavní obsah
Článek

Hvězda adrenalinové série Rychle a zběsile, která má za sebou poměry se slavnými muži i ženami, je přírodní typ. Herečka Michelle Rodriguez (45) se netají tím, že si neholí podpaží, ale na společenskou akci naštěstí zvolila rafinované šaty, v nichž její ochlupení nebylo vidět.

Na plesu charitativní organizace UNICEF byla téměř stejná koncentrace hvězd jako na nedávném udílení Zlatých glóbů. Vedle Nicole Kidman (56), Mariah Carey (54) či Mirandy Kerr (41) zazářila i Michelle Rodriguez, u níž by málokdo předpokládal, že bude nejkrásnějším hostem večera.

Slavná herečka byla totiž před časem zvěčněna na pláži v Mexiku, kde ukázala neoholené podpaží. Nedostatek na kráse však na plesu zamaskovala nápaditým outfitem, jímž na sebe strhávala pozornost. Rudé šaty nevynikaly jen výraznou barvou, ale také střihem.

Michelle, která si prožila románek s parťákem z Rychle a zběsile Vinem Dieselem, hezounkem Zacem Efronem i modelkou Carou Delevingne (31), ukázala svou ladnou nožku i odhalená záda a dekolt zahalila jen látkou tělové barvy. Díky dlouhým rukávům však nebylo vidět její podpaží, takže otázka, zda už použila žiletku, či nikoliv, zůstala nezodpovězena.

Reklama

Další články

Načítám