Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na afterpárty po udílení Zlatých glóbů nechyběla ani jedna z hudebních hvězd 90. let Toni Braxton (48). Zpěvačka hitu Unbreak My Heart se dostavila do losangeleského Beverly Hilton Hotelu v bělostném overalu s transparentní krajkou v horní části s nebezpečně odhaleným kosočtvercem na hrudi. Super pevné poprsí a vypnutá pleť se ale s ohledem na jejích blížících se pět křížků dá jen těžko považovat výhradně za dílo přírody.

I když u nás už o Toni není moc slyšet, rozhodně zpívání nepověsila na hřebík. Loni byla vydána kniha o jejím životě s názvem Unbreak My Heart: A Memoir, zároveň pokračovala v natáčení rodinné televizní reality sérii Braxton Family Values a koncem roku společně se sestrami Toni, Tamar, Traci, Trinou and Towandou vydala album Braxton Family Christmas.

Zpěvačka, která je momentálně oficiálně single, má z manželství s muzikantem Kerim Lewisem dva syny - třináctiletého Denima a dvanáctiletého Diezela, jemuž byl diagnostikován autismus. S Lewisem byla zpěvačka rozvedena po čtyřletém odloučení v červenci 2013. V roce 2012 se psalo o jejím údajném milostném románku s hercem Eddiem Murphym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám