Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poměrně dlouho to vypadalo, že Pink (31) bude rezignovat na kilogramy nabrané během těhotenství a udělá si pořádně dlouhou pauzu ve zpívání a s koncertováním. Užívala si své dvou a půl měsíční dcery Willow a jejímu manželovi Carey Hartovi její hmotnost údajně vůbec nevadila. Přesto Pink začala na svém těle pracovat. Jak je vidět, první výsledky se již dostavily.

Ještě před třemi týdny byla popová diva očividně mnohem silnější, když byla spatřena, jak hraje basseball. Přítomnost fotografů jí navíc v poslední době nebyla vůbec příjemná. Vůči paparazzi nešetřila vulgárními gesty a peprnými nadávkami. Krátce nato si však Pink nejspíš uvědomila, že v boji s médii a fotografy nemá příliš šancí, a tak přestala být útočná. Dokonce s úsměvem na tváři a bez jakéhokoli zakrývání ukázala svou krásnou dcerku Wilow Sage Hart.

V polovině srpna už Pink vypadá úplně jinak. Přestože by ještě určitě nějaké to kilo shodit potřebovala, oproti tomu, jak vypadala ještě dva měsíce po porodu, udělala zpěvačka velké pokroky. A jak je zřejmé z fotografií, u diety si klidně dopřává i kávičky od Starbucks.

Reklama

Další články

Načítám