Hlavní obsah
Článek

Mladičký zpěvák Adam Mišík se na nedávné premiéře jednoho filmu pochlubil zbrusu novou známostí. Super.cz se ale podařilo zjistit, že kočka po jeho boku je takříkajíc recyklovaná: ještě před pár dny se totiž tulila k jinému hudebnímu chlapci, vycházející hvězdě s pseudonymem Timmy White. „Čtyři dny potom, co dostala kopačky, už byla s Adamem,“ tvrdí náš zdroj.

O mladičké modelce Dianě Kratochvílové s úspěchy ve světovém modelingu by zlé jazyky mohly tvrdit, že je snad muzikantskou liduškou, tomu se nám ale nechce věřit, jistojistě má vztah ke zpěvákům prostě proto, že miluje hudbu.

Timmy White (občanským jménem Tomáš Chudoba) se čtyři dny po rozchodu dozvěděl ze Super.cz, že si za něj slečna našla rychle náhradu v podobě momentálně o něco populárnějšího kolegy. „Tomáš nevěřil svým očím, ona mu to pak ale ve zprávě potvrdila,“ říká jeho kamarád.

Samotný Tomáš informace nevyvrací. „Nechal bych to být. Poznal jsem ji jako hodnou holku a že se staly nějaké špatnosti, to už vzal čas. Těch pět měsíců, co jsme spolu byli, házím za hlavu a přeju jí s Adamem hodně štěstí,“ dodal mládenec, kterému, stejně jako Adamovi, mnozí říkají český Justin Bieber.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám